Archive for mei, 2003

mei 09 2003

Vuurtjestokers te traag voor kordate brandweer

Published by under Algemeen

De jongens staken de droge walkant aan de noordzijde van het Eemskanaal in brand. Dit alles onder de ogen van oefenende brandweermannen die op het terrein aan de achterzijde van de kazerne aan de Sontweg bezig waren.

Een verbale vermaning maakte geen indruk. In tegendeel, de jongens waanden zich veilig aan de andere kant van het Eemskanaal en scholden de brandweermannen uit.

Twee brandweermannen bedachten zich geen moment, sprongen in het water, zwommen naar de overzijde van het water en grepen de jongens vast. De achtergebleven collega’s reden met een brandweerauto om en blusten het vuur. De gealarmeerde politie nam de jongens van de kordate brandweermannen over. Het duo moet een alternatieve straf bij het Bureau Halt afwachten. De ouders zijn ingelicht.

Onderweg naar huis moest het tweetal, 14 en 16 jaar, langs de brandweerkazerne om excuses voor de scheldpartij te maken.

bron: DvhN.nl

WHOAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!! Meer commentaar heb ik niet denk ik.
Ja, HULDE, HULDE!!

2 reactie's

mei 05 2003

Groningen: recalcitrante alcomobilist aangehouden

Published by under Algemeen

De blaastest op straat wees uit dat de man alcohol gedronken had, waarna hij werd aangehouden. Vervolgens werd de verdachte agressief en probeerde hij zich aan zijn aanhouding te onttrekken. Uiteindelijk moest de agenten de automobilist met pepperspray bespuiten om hem rustig te krijgen. Op het politiebureau bleek dat de man 1,75 promille alcohol in zijn bloed had. De man zijn rijbewijs bleek bij navraag te zijn ingetrokken, zodat hij tevens zonder rijbewijs reed. Daarnaast kreeg de verdachte bekeuringen uitgereikt, omdat hij zijn autogordel niet had gedragen en tevens zijn uitlaat kapot was.

Het voertuig van de Stadjer is buiten gebruik gesteld.

Nou stel ik me daar toch echt het volgende bij voor:
[flash http://www.darule.nl/filmpjes/boem.swf w=200 h=100]
En speciaal voor al die zeurpieten die het filmpje te klein vinden, hier nog even een windowsmedia versie

2 reactie's